Kategorier
Ikke kategoriseret

Det hyggelige bymiljø

Når man går igennem byen og kigger på forretninger, så opdager man hurtigt den store diversitet. Mange forskellige typer og kategorier. Der er både små forretninger og store forretninger. Alle sammen bidrager de til en diversitet i bymiljøet.

Det synes jeg er noget af det mest charmerende, når man bevæger sig rundt i faktisk hvilken som helst by. Man møder tøjforretninger, musikforretninger, blomsterforretninger. Faktisk gik jeg en tur i Esbjerg for ikke så lang tid siden. Der kom jeg forbi Esbjerg Begravelsesforretning. Men selvfølgelig skal en bedemand også bruge et forretningslokale. Hvis der er én ting som er helt sikkert her i livet. Så er det, at der altid vil være arbejde til bedemanden. Derfor synes jeg også han bør være en del af ethvert bymiljø.

Men sjældent har jeg set en forretning som den jeg mødte i Esbjerg. Den var centralt placeret, og den passede rigtig fint ind imellem, de mange øvrige erhvervsdrivende.

old-market-place-1446953