Kategorier
Ikke kategoriseret

Hold øje med dit hjem

Der sker en stor udvikling inden for sikring. Her tænker jeg på sikring af både private hjem og virksomheder. Tendensen er vel efterhånden, at de ting som i mange år har været forbeholdt erhverv efterhånden også er blevet tilgængelige for private.

Først så vi at mange fik installeret et alarmsystem i hjemmet med adgangskontrol. Men systemerne bliver efterhånden smartere, og udvides løbende med flere funktioner.
Mit indtryk er at videoovervågning kommer til at fylde mere og mere. Hvis man besøger sin traditionelle elektronikforhandler, så vil man se hylde efter hylde med smarte kameraer.

Så der er ingen tvivl om at videoovervågning efterhånden bliver en fast del af mange hjem. Det er jo interessant i forhold til den hyppige diskussion om overvågning i det offentlige rum. Men det selvfølgelig vigtigt at holde for øje, at der er stor forskel på private interesser og de fælles interesser vi må have som samfund.

Men uanset hvad, så er der ingen tvivl om at sikringen af vores hjem bliver smartere og bedre. Så det her er blot endnu et skridt i retning af mere tryghed.