Kategorier
Ikke kategoriseret

Hvordan sikrer jeg bedst min computer?

Som tiden går bliver det både lettere og vanskeligere at sikre sin computer imod angreb. Her tænker jeg især på de efterhånden mange afarter af virus. Faktisk er jeg ikke sikker på, at jeg helt kan forskel på alle typerne. Fælles er det dog, at de aldrig gør noget godt for din computer.

Senest har jeg hørt om begrebet ransomware, som er en ny slags virus. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den gør, men jeg har ladet mig fortælle at den kan være vanskelig at komme af med. Jeg er heller ikke sikker på, om ransomware bliver opdaget af traditionel antivirus. Derfor kunne noget tyde på, at jeg skal have fat i et særligt program.
Netop det er min pointe. Selvom antivirus programmer bliver bedre og bedre, så bliver virus også mere og mere modstandsdygtige. Det er en evig kamp om, hvem der er foran i kapløbet.

Jeg gør mit bedste for at være på omgangshøjde. Men jeg synes det er vanskeligt.