Kategorier
Ikke kategoriseret

Lidt om perlespelt og mig

Så er det endelig blevet tid til mig første indlæg her på perlespelt.dk

Som i måske allerede har læst et andet sted her på bloggen, så er det mig Hanne som vil blogge herinde.
Vi er efterhånden kommet på tilpas afstand af julen, til at vi igen kan sige at det er blevet hverdag. Det betyder også, at det er slut med de fede juledage og tilbage til en hverdag med sund og lækker mad og masser af aktivitet.
Faktisk synes jeg, at denne såkaldte hverdag er mindst lige så attraktiv som den tunge julemåned. Det giver en særlig energi at leve sundt, og på den måde kan hver dag føles som en højtid. Sådan synes jeg faktisk også det skal være. For at det skal være sjovt og motiverende at leve sådan, er det netop den tilgang man må have til det. Derfor er jeg også ret selektiv når jeg vælger opskrifter og nye træningsmetoder.

Jeg håber i vil følge med her på bloggen.