Kategorier
Ikke kategoriseret

Mad med kiwi

Jeg spiser rigtig meget frugt. Det fantastiske ved frugt, er at der altid er sæson for bestemte frugter, og dermed kan ens yndlingsfrugter også helt naturligt skifte i løbet af året.

Der er dog en bestemt, lidt specielt frugt, som vi importerer til hele året rundt, og som det derfor føles som om, der er sæson for hele året. Her tænker jeg naturligvis på kiwi.

Den er en lidt sjov størrelse, og der er mange forskellige metoder til at spise den ”natural”. Jeg er faktisk helt vild med kiwi, og jeg synes den passer godt til mange ting. Derfor er jeg også gået på jagt efter, om der mon er nogen gode opskrifter til, hvordan man måske kan tilberede kiwi. For der må da være måder at bruge den på, udover bare at spise den rå, og som tilbehør til forskellige måltider?

Derfor er jeg nu gået på eventyr i kogebøger og internettet efter at finde nogle spændende kiwi-opskrifter. Jeg lover at jeg nok skal holde jer opdaterede med mine erfaringer fra det eventyr.

1136467_38658776