om perlespelt.dk

Perlespelt.dk er blog om sundhed og alt hvad der hører med til en sund livsstil.

Et af mine favorit produkter er perlespelt. Det er et helt fantastisk produkt, som både har en lækker smag, og som samtidig er sundt. Det er vigtigt for mig, at leve sundt og det vil jeg dele med jer her på bloggen.

Jeg vil forsøge at give jer et indblik, i de tanker jeg gør mig omkring det sunde liv. Det kan være alt fra forskellige aktiviteter, men også hvordan man kan lave noget lækkert og sundt mad – eksempelvis med perlespelt.

Mange har opfordret mig til at starte min egen blog, og det har jeg nu gjort. Jeg håber jeg kan leve op til jeres høje forventninger, og jeg håber også, at i vil finde indholdet her på bloggen relevant.

Hvem er jeg så? Jeg hedder Hanne Nygaard, jeg er 37 og bor i Brabrand. I mit job arbejder jeg som sko sælger. I den forbindelse ved jeg også, hvor vigtigt det er med gode sko. Det er helt afgørende for ens hverdag, at man bruger ordentlig fodtøj, jeg oplever at det giver et overskud i hverdagen, når man ikke skal hindres af dårligt fodtøj.

God fornøjelse med bloggen.