Kategorier
Ikke kategoriseret

Se tiden an

Jeg har altid haft en stor interesse for markedsføring. Det har afspejlet sig i mine studievalg og senere i mine karrierevalg.

Det hele startede vel i gymnasiet og blev fulgt op med en uddannelse som markedsføringsøkonom. Det virkede som en naturlig forlængelse af hinanden, og gav mig mulighed for at studere et emne som havde min interesse. Lastet med en masse teori, var jeg klar til at bevæge mig ud på det store arbejdsmarked. Her har jeg efterfølgende arbejdet med markedsføring på forskellige måder.
Jeg er ret sikker på, at med det uddannelsesmæssige fundament har det netop givet en del muligheder efterfølgende. På den måde, bliver man hele tiden klogere på markedsføring, og finder efterhånden ud af hvilke områder der vækker den største interesse.

Sådan kan man nogen gange være så heldig, at tingene falder på plads og man bare bliver bekræftet i at man er på rette vej.
Sådan har det ihverfald været for mig, og jeg håber at andre vil have samme gode oplevelse i deres studie- og arbejdsliv.