Kategorier
Ikke kategoriseret

Skilles og samles

Man skal ikke have brugt særlig lang tid ved siden computer, førend man opdager at en ny tendens er undervejs. Tendens går på, at der skal integreres imellem forskellige systemer. Betyder at systemerne kan snakke sammen.

Det er i faktisk ret interessant, hvordan fokus igennem mange år, har været på hvordan man kan bygge de bedste programmer. Det har så blot resulteret i, at man har fået en lang række programmer som fungerer ganske godt hver for sig. Det interessante er jo dybest set hvordan, man kan få alle de gode programmer til at integrere med hinanden og på den måde, udfylde det fulde potentiale som findes samlet set. Netop ved at tænke tingene i sammenhæng, burde der være en masse godt at hente. For vi sidder jo i forvejen med de gode programmer som vi bruger, derfor er det jo ret ærgerligt hvis ikke de kan arbejde sammen.

Igen må man bare sige, at tendensen peger i retning af, at det nu er den retning de forskellige udvikler ser tingene. Faktisk kan det bidrage til, at gøre ens eget program mere attraktivt, ved at lade det arbejde sammen med andre populære programmer.

microcondensator-1242925